23 de maig 2007

Dona-m la teva opinió

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Em aquesta fotografia et dones comte que "la vida es vella" quina pau,quina tranquilitat....et dona ganes de seguir vivin.ES FANTASTICA!!!!!!

Anònim ha dit...

Aixó de les floretes está molt be perooooo...... NO TENS RES MES?





XAVI

Anònim ha dit...

Estan molt be les teves fotos, t'animo a que seguexis observant la vida amb una perpectiva personal i diferent. Deixans disfrutar de la teva manera de veure les coses.
Joan

Anònim ha dit...

molt be!!!!!!!! por fin te decidiste, será por eso las faltas?????? LAPAM

kmdas ha dit...

A ver si ahora me deja... Te decía en mi anterior intento de post en este blog, que tienes faltas de ortografía. Aaay que típico, esa confusión entre "y" e "i" ... umm jejeje.
Por lo demás, te comentaba que te perdiste la feria de los Patios de Córdoba, a primeros del mes de mayo ... eso si que son balcones y patios preciosos! Te encantará, ya verás. Para otro año revísate el puente de mayo o búscate algún día de vacaciones y vé a verlo.
Aunque en general, cualquier momento es bueno para visitar esa preciosa ciudad.

Anònim ha dit...

Hola Amiguita M.Teresa
Que lindas están las fotografías e interesantes no conocia esa pasión tuya es un talento de ver lo que muchos a simple vista no distinguimos .cuando llegamos a estar estaticos es cuando realmente apreciamos lo grande de nuestro alrededor por mas pequeño que sea. Te felicito y agradesco los dones y dotes ke tu Amistad me a regalado. RichardQuijano .

Anònim ha dit...

Hola M. Teresa, de verdad que me gustaron las fotos, sobre todo la del Camp Nou, algún día espero estar en ese estadio viendo a mi supero equipo Barça, jugando y ganándole al Real, jejeje... Espero que Dios te siga bendiciendo grandemente. Saludos desde Venezuela y un fuerte abrazo.

Anònim ha dit...

HOLA PRECIOSA , he escrit dos misatges pero no se si els rebras, soc un pel "inutil" per aquestes coses, per si no els rep et dic, que estic sorpresa , pero que ja sabia que eres genial, per aixo t'estimo, que jo tambe comparteixo les teves aficions i que per aixo pot ser seguim unides en el temps, !! llastima de temps perdut, pero no ens tornara ha passar ¡¡ ho recuperarem,
t' estimo un PETONASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS MONTSE

Anònim ha dit...

Com sempre, no paras de donar-nos agradables sorpreses pels sentiments...El teu punt de mira es inimitable......!! quin perill si algun dia te proposes concursar... !!.
Un petonet.

Anònim ha dit...

Wow !!!! Veient les teves fotos donen ganes d'anar-hi. El teu punt de vista provoca interesants desitjos...
No paris, clicla clica, no paris....

Anònim ha dit...

Teresa, tienes razón al no intentar poner palabras a tus pensamientos, de hecho queda claro, que a veces no son necesarias para quien como tu, ya posee la virtud de dominar otra forma de comunicar sus experiencias más íntimas, pues con la delicadeza de un pintor experto, has vuelto tangible lo intangible. Y es que este silencio en tus palabras surgió, sin duda, de la madurez y de la meditación.

Silberado

Anònim ha dit...

Una estelada amb totes les de la llei, si senyora. Et felicito i desitjo unes bones vacances.

Anònim ha dit...

Que tal estàs ¿?, ets realment una capsa de sorpreses, si la idea del blog era bona, el teu blog es guapíssim, de un gust extraordinari. Ets tu la que fas les fotos ? les he regardat un pilot de vegades, no son fotografies de un afeccionat, son molt bones, buscant l’angle adequat, trobant el detall que les fa diferents, per favor , no paris de posar-hi imatges, son un regal per la vista. Aquí tens un admirador que no deixarà d’entrar-hi sovint per veure que mes has fet.

Joan Canal

Anònim ha dit...

Soy un usuario de Fotonatura y a través de esta he visto tu blog, veo que eres una enamorada de Barcelona. Felicidades, tus fotos son muy buenas. Enhorabuena.

Anònim ha dit...

Estava segur de que ens donaries alguna sorpresa mes amb fotos de Turquia. Aquesta es visó humana del poble turc. En veurem mes ???

Anònim ha dit...

Hola TeReSa, pots estar molt orgullosa del treball d'aquest cap de setmana, el "reestyle" que li has fet al blog nomès te un calificatiu: "chapeau ". Has tret unes fotos molt interessants que ens motivarà per seguir clikant i buscar aquella imatge que està allà esperant el clic. Et felicito de tot cor. Un petó.

Anònim ha dit...

Hola Teresa!!!!! me he quedat anonadada veient el teu blog,no sabia que tenia una artista per germana.Las fotos son fantasticas.Et felicito.UN PETO.

José Luis Sánchez ha dit...

He entrat per primera vegada al teu bloc, i haig de dir que les teves fotografies m'han impresionat. Tant es, que la hi recomanat al meu bloc.

Christopher

Jordi M. C. ha dit...

He estat observant detingudament les teves fotos i he quedat encantat. Jo tot just començo ara a fer un curs de fotografia bàsica aqui a Sant Cugat (som veïns), encara que fer fotos m'ha agradat sempre, tinc moltes coses per aprendre. Si mai tens dos minuts per perdre m'agradaria que entressis a veure el meu jove blog, no bloc, i em diguis que en penses i si mai necessotes companyia quan surts a fer fotos, estaré encantat d'acompanyar-te i de ben segur que aprendre moltes coses al teu costat.
Ha estat un plaer coneixer-te, et seguiré obsevant. Moltes gràcies

Este blog esta en catalán, mi lengua materna, si lo deseas en castellano clicka aquí !!!

BENVINGUTS / BIENVENIDOS

Hola amics, benvinguts a la finestra virtual.

Des d´aquí intentaré fer constar amb imatges, diferents punts de mira i observacions del nostre entorn, perquè per molts de nosaltres i degut al ritme de vida que portem, aquests petits detalls ens passen per alt.

Desitjo us agradi !!!!

Hola amigos, bienvenidos a esta ventana virtual.

Desde aquí intentaré plasmar mediante imagenes, diferentes puntos de mira y observaciones
de nuestro entorno, porque para muchos de nosotros y debido al ritmo de vida que
llevamos, estos pequeños detalles nos pasan desapercibidos.



Espero os gusten !!!!