25 d’abr. 2008

Chemtrails a Barcelona ??????




Com observadora del cel, no deixo de sorprendrem per aquest estrany fet....... fenomen fortuït ? provocat ??? .... mai ho sabrem !!!!! http://es.wikipedia.org/wiki/Chemtrail

23 comentaris:

Fernando Santos (Chana) ha dit...

Olá cara amiga, belas fotografias...Espectacular
Beijos

Anònim ha dit...

Hola amiga el articulo de wikipedia esta manipulado, los chemtrails son utilizados para aumentar mas la mentira del cambio climatico, hoy han llenado el cielo de estelas quimicas, dejando el cielo hecho un asco, y completamente blanquezino, como ya sabemos para creear un efecto invernadero artificial que a subido las temperaturas unos cuantos grados, y por supuesto las pocos nubes que se pudieron ver fueron desechas por los componentes que estos aviones tiran, y que impeden que estas precipiten lluvia.

Mas informacion aqui:

http://chemtrails.foroactivo.com/
http://chemtrailsvalencia.wordpress.com/
http://chemtrailslleida.wordpress.com/

Esteve Gallardo ha dit...

AQUETAS IMATGES ESTAN MOLT BE
UNA ABRAÇADA

rafael ha dit...

Muy bonitas fotos, Tere..¿ No sera consecuencia de los aviones a reaccion, de nuestro ejercito?..Tenemos una academia en San Javier y pueden estar haciendo practicas....No lo se. besitos desde la Torre...Nena, tu si que vales

robelfu ha dit...

Hola passo per saludar-te i agrair-te les paraules del del meu bloc.
Molt bones les fotos.Saps el mon esta ple de cosas estranyes.
Una abraçada

Anònim ha dit...

Una rsdio catalana habla de las lineas que salen en tu fotos, llamadas chemtrails:


http://chemtrailsvalencia.wordpress.com/2008/04/26/chemtrails-en-avm-radio/

Jordi Vargas ha dit...

Segurament seran causa dels avions, pero jo les trobo molt macas sobre tot la 1ª de la serie.
Salutacions

Sara ha dit...

Pero Mteresa que es eso? son aviones? o de verdad es algo raro? dime anda que me tienes en ascuas...que alegria volver a verte por mi blog, se te echaba de menos, ya iba a pedir un rescate por ti jejejje...
Tú siempre estás cámara en mano? estás hecha una artistaza siempre en el momento adecuado y en el lugar idóneo.
un besazo

Praxis ha dit...

Molt interessants aquestes fotos. Jo tb em quedo amb la primera. M'agraden les llums i reflexos que has aconseguit sobre l'aigua.

Respecte als chemtrails, espero que no siguin certes les informacions que corren per Internet. Fumigacions arreu del mon per avions secrets que creant un camp de partícules metàl.liques als núvols per evitar la pluja, desequilibrar el planeta i aniquilar la humanitat. Em pregunto jo... amb quina finalitat? . He escoltat el programa de radio que comenta l'anónimo, i en la meva opinió, no em mareig cap confiança. Em recorden vells temps en que es parlava dels Ovnis, de la fi del mon, del nou ordre mundial, de amagades conspiracions per destruir i eradicar la humanitat, en definitiva de catastrofisme absolut. Amb tots els meus respectes per qui cregui en tot això, però aquesta es la meva opinió.
Vull creure que això no passara mai. Vull creure amb l'home/dona...... Soc conscient que la humanitat te grans reptes de futur per solucionar els problemes que vindran, com pot ser el canvi climàtic, la utilització de recursos, el desenvolupament dels nous països emergents etc.... Els nous reptes es el que ens fa créixer. ... Vull creure que estem passant de la edat de la informació a la edat del coneixement i del treball en xarxa, unint esforços cervell i intel·ligència per solucionar els problemes... i no en una situació de catastrofisme i fi de la humanitat.

Una Abraçada

horabaixa ha dit...

Hola Teresa,
No sabia que també coneixies coses d'aquestes. Fa temps un amic m'en va parlar i em va deixar acolloni....., voldria creure que no es veritat.
Però en realitat, no sé que pensar. Els crec capaços de tot.
Des de llavors, quan miro el cel i veig aquestes estel.les. Em faig sempre la mateixa pregunta.
Fins demà

Micasmor ha dit...

La primera és la que m'agrada més.

Aquests "chemtrails" tinc entès que és la condensació provocada pels avions quan travessen una zona amb concentració d'humitat. El querosè que cremen els avions, a l'igual que els altres hidrocarburs, produeixen aigua quan es cremen, a més de CO, CO2 i altres residus.

L'única conspiració que conec és l'infinita estupidesa humana, que d'una banda no en té per res d'agafar el cotxe per anar a comprar el diari a la cantonada, llençant CO2 a l'atmosfera per res i col·laborant al canvi climàtic i de l'altra busca conspiracions a tot arreu, en una actitud paranoica.

M.TeReSa ha dit...

Hola anonimo 1 y anonimo 2 supongo eres la misma persona, en primer lugar darte las gracias por tu información, he dado un vistazo a las webs asi como escuchado el programa de radio y sigo pensando que me da yuyu, normalmente no creo lo que no veo pero eso esta ahi y las teorias tambien yo las escucho pues me gusta estar enterada y saber un poco lo que se cuece, cuando el rio suena.....

Em pasa com a tu horabaixa, quan ho veig penso en la possibilitat de que sigui cert, pero no em treu la son, dons se que no hi podria fer res.

mcm tu tambe tens rao i mira, pensa una cosa si nosaltres som corruptes en aixo al nostre nivell, no ho seran altres amb mes poder per interesos propis?

praxis, et felicito per ser tan confiat amb l´humanitat, de veritat t´ho dic, pero enten que moltes vegades aquesta mateixa humanitat ens decepciona y aleshores perd credibilitat.

Posarem dons esperança en que tot aixo sigui si mes no passatger y no porti consecuencies.

Una abraçada a tots. Moltes gracies

altairbejar ha dit...

La primera foto te salió preciosa Mª Teresa, con la estela en la misma dirección, el sol ocultándose y la fuente.

Sobre las estelas estoy con Praxis y Mcmfoto y mira que no sé catalán me entiendo bastante. No son más que la conjugación de los gases expulsados por los aviones y las condiciones de presión, humedad y temperatura. Las historias estas que circulan por ahí no dejan de ser como muchas otras... Ya tuve hace tiempo una discusión con uno de sus propagadores en un foro que moderaba y no lograba demostrar nada de lo que decía.

Anònim ha dit...

Realmente preciosas imágenes...
muy bien logradas, Felicitaciones.
Me encantaron.

Un fortísimo abrazo.

mercè ha dit...

Sigui el que sigui, encara que personalment crec en l'expulsió i posterior condenssació dels gasos del motors, les fotos son precioses.
I aquesta primera amb el contrapunt de l'aigua és sensacional !!
Una forta abraçada.

Trini Reina ha dit...

Sean por un motivo u otro, la sfotos son preciosas y me han gustado mucho.
Disfruto mirando el cielo y a veces, poniendole cara alas nubes:)

Un abrazo. Gracias por tu visita

horabaixa ha dit...

Hola Teresa,
Que no penses venir a veure'm ?
Va afanyat.........

Isabel Segura B. ha dit...

Quizá sea mejor limitarse a cuidar de nuestro cielo y disfrutarlo, y no buscar cosas raras donde no las hay.
En cualuqier cosa bellas imágenes.
Una abraçada.

Marcel.la ha dit...

Preciosa la primera fotografía tot i que tota la col.lecció està molt aconseguida. Ja saps que a mi el cel també m'encanta!
Una Abbraçada.

Anònim ha dit...

La veritat es que aquestas fotos fan por.....Em dona la sensacio que algu ens te dominats i fan el que volen em la nostra salut....Quanta injusticia.

toti ha dit...

Potser si que és un fenomen curiós, però gràcies a ells podem observar imatges tant boniques com aquestes, oi??
Bones fotos

Fab ha dit...

M.Teresa, maravillosas fotos, un deleite, gracias por compartir!!!
Un gran saludo!

Anònim ha dit...

He quedado impresionado de todo esto que he aprendido de los Chemtrails! No sabía que hubiera tanta controversia sobre este tema. Lo cierto es que sea lo que sea, los efectos que se crean en el cielo son muchas veces espectaculares!

Este blog esta en catalán, mi lengua materna, si lo deseas en castellano clicka aquí !!!

BENVINGUTS / BIENVENIDOS

Hola amics, benvinguts a la finestra virtual.

Des d´aquí intentaré fer constar amb imatges, diferents punts de mira i observacions del nostre entorn, perquè per molts de nosaltres i degut al ritme de vida que portem, aquests petits detalls ens passen per alt.

Desitjo us agradi !!!!

Hola amigos, bienvenidos a esta ventana virtual.

Desde aquí intentaré plasmar mediante imagenes, diferentes puntos de mira y observaciones
de nuestro entorno, porque para muchos de nosotros y debido al ritmo de vida que
llevamos, estos pequeños detalles nos pasan desapercibidos.



Espero os gusten !!!!