24 de juny 2008

º> L´altra cara de la moneda !!!


Seguretat ? ... higiene ? ... igualtat ? ...

M’alegra moltíssim que les fotos anteriors us agradessin, no obstant, no tot és bonic, la pobresa i la discriminació estan per tot arreu ......... tot i així, segur que estem d’acord, en que té un encant especial !!!!.

17 comentaris:

altairbejar ha dit...

Afortunadamente siempre hay alguien que, como tú, saca su cámara no solo para darnos a conocer la belleza de los países del tercer mundo sino también aquello que nunca jamás saldrá en un folleto turístico y que es la realidad crudísima de estos países.

Muy bien Mª Teresa.

Praxis ha dit...

Realment es l'altre cara d'Egipte, de la grandesa dels temples i les piràmides. Amb aquest recull ens ensenyes la crua realitat d'aquest indret i aquesta es la grandesa del fotògraf, fugir dels tòpics i buscar tot allò que ens mostri la vida real de la gent... Felicitats!!!

Una Abraçada

Sara ha dit...

La otra cara de la moneda, la cara dura de la moneda, la cara que no nos gustaría sacar a nadie, en suerte... si nos permitiesen elegir...
Preciosas imagenes!!! desprenden tanta sensibilidad...será tan complicado erradicar estas situaciones? si sólo hace falta un poquito de equidad, de humanidad por DIOSSSSSS!!!
Un abrazo grande y un achuchón amiga

aigua ha dit...

Sempre m'han agradat les fotos que retratan el dia a dia de les persones.Perfecta la varietat de colors d'aquestes fotos. Gràcies m.teresa

Conso Triay Coll ha dit...

Tens tota la raó! No tot es tan bonic com semble...
Bones imatges!
Salut!

Jordi Vargas ha dit...

Cert tenen el seu encant, m'ha sorpres molt la foto del home penjat a una especie de andami molt molt cutre, quina por.
Una serie per desgracia molt certa, ben vista.
Una abraçada

Praxis ha dit...

Per cert.... Felicitats pel premi fotogràfic Enfoca i Dispara que t'ha concedit el Consorci per la Normalització Lingüística, pel que veig estas fent una bona tasca.

Una Abraçada

Micasmor ha dit...

És el tipus de foto que no t'ensenyen a les guies turístiques!!

Bon reportatge.

Anònim ha dit...

¡Hay que pena Sra. Teresa!...que injusta es la vida; Unos tenemos tanto y otros no tienen nada.Yo cuando veo esa miseria, siempre me pregunto...¿ Quienes son mas felices, los que vivimos al amparo de intitutuciones, democracias, sanidad cubiertas... o estos, que en la mirada, muestran sus escasos recursos?; ¿ Conoceran ellos lo que es una depresion ?. Yo creo que ni tienen tiempo para escucharse; Es muy facil entender, el porque vienen a nuestros paises, jugandose la vida, cuando les ves como viven. Me remuerde la conciencia y en una pequeña o grande parte, me siento culpable.
Sus fotos son bellas y muy buenas como foto- denuncia. Y ud. grande entre las grandes. Mil besos, elevados al infinito, de este su admirador

Fab ha dit...

Las realidades que muestras son una parte importante de la fotografía, pues no basta con ir a disfrutar, sino que debemos involucrarnos para ayudar de algún modo a cambiar las injusticias mundiales.
Felicidades por tener esa sensibilidad y compartirla con nosotros!!!
Saludotes

PEP ha dit...

Hola M.Teresa,

Vaig una mica de bòlid, però arribo encara que sigui pels pels. Fantàstiques aquestes imatges que ens portes de l'altre cara de la moneda, sobretot per la espontaneïtat de la gent, però sap una cosa, malgrat la pobresa que viu aquell país, tinc la sensació que son feliços (entre cometes), sobretot en els pobles que vaig visitar, en poc en tenen prou peque el seu llisto esta molt lluny del nostre, crec que l'estat els hi paga una "xilaba" a l'any i el tabac.

Bones fotos, una abraçada !
Pep

horabaixa ha dit...

Hola Teresa,

Foto-denúncia. Interesant. I la pregunta del milió: aquí l'importa? -em refereixo als politics-

Es una llàstima.

Fins demà

Marcel.la ha dit...

Quant de reals son aquestes fotografies i el pitjor de tot és que Egipte és un pais més dels centenars que viuen em condicions de miseria, fam i precarietat.
Cada viatge que he fet a l'Africa, entre ells Egipte ja fa uns anys hem remou més i intento aportar el meu petit granet de sorra.

Moltes gràcies Teresa per mostrar-nos una realitat tant viva.

mercè ha dit...

És la realitat d'altres etnies. Peró en tots llocs existeixen aquests tipus d'imatges...
Molt bona serie.

Anònim ha dit...

Muchas gracias por este reportaje, la verdad es que muchas veces la majestuosidad de las construcciones nos ciegan y no vemos esto.Gracias.

Saludos y buen finde

Mariluz ha dit...

Cuánta razón tienes, hay que ver las dos caras de la moneda, y tú nos las has mostrado muy bien, Teresa.
Un abrazo y buen finde!!

María Cuadrado Rodríguez ha dit...

Si señora! Enhorabuena.Perfecta y exquisitamente reflejado. Gracias por compartirlo
Un abrazo

Este blog esta en catalán, mi lengua materna, si lo deseas en castellano clicka aquí !!!

BENVINGUTS / BIENVENIDOS

Hola amics, benvinguts a la finestra virtual.

Des d´aquí intentaré fer constar amb imatges, diferents punts de mira i observacions del nostre entorn, perquè per molts de nosaltres i degut al ritme de vida que portem, aquests petits detalls ens passen per alt.

Desitjo us agradi !!!!

Hola amigos, bienvenidos a esta ventana virtual.

Desde aquí intentaré plasmar mediante imagenes, diferentes puntos de mira y observaciones
de nuestro entorno, porque para muchos de nosotros y debido al ritmo de vida que
llevamos, estos pequeños detalles nos pasan desapercibidos.



Espero os gusten !!!!